SECRETUL MINȚII TALE

Mintea umană are un scop bine definitiv, acela de a socoti că 1+1=2.
Și tot mintea are capacitatea de a-ți genera scuze și motive ori de câte ori vrei mai mult de la tine și de la viață.

Ți s-a întâmplat sa îți faci planuri mărețe pentru a obține ceva deosebit în viața ta?

Poate pentru o locuință nouă, poate pentru un nou loc de muncă mai bine plătit sau poate pentru mai multă prosperitate și să simți deja bucuria că ai reușit sa împlinești acel lucru în viața ta?

Însă… Deodată visele tale sunt spulberate de mintea ta conștientă care îți spune: Tu nu poți obține o casă nouă pentru că nu ai bani, tu nu poți obține un job plătit dublu pentru că nu ești suficient de bună.


Tu…
 Nu poți pur și simplu să aduci în realitatea ta acele lucruri la care uneori îndrăznești să visezi pentru că mintea ta nu poate ieși din zona de confort.

Cu alte cuvinte nu te lasă să faci nici un pas în afara acestei zone de confort pentru ca la ea lucrurile stau în felul următor : dacă nu ai înseamnă că nu poți.


Toate experiențele vieții tale de până acum îți arată clar că nu ai cum să ai rezultate diferite.

Există însă un mare secret pe care dacă îl înveți și îl practici atunci începi să ieși ușor, ușor din barierele minții și să te deschizi spre posibilități infinite.

Iar acest secret este faptul că Mintea NU face diferența între realitate și imaginație.


Noi gândim în imagini… Iar dacă acum îți spun gândește-te la o pisică, în mintea ta va apărea imediat imaginea pisicii.

Așa funcționează și tocmai acest lucru este magic pentru că implementând în subconștient o imagine nouă pentru viața ta și trăind acea emoție va fi necesar doar să te deschizi spre oportunități pentru a aduce în realitatea ta acea viața.

 
 

Și cum nimic nu este întâmplător, atunci citești acest articol tocmai pentru că ți-ai setat intenția spre a schimba realitatea de care nu ești mulțumită în prezent.

Există un întreg proces: Întâi de a ne elibera de “traumele trecutului”, de convingerile limitative care ne stăpânesc viața iar apoi de a instala noi programe benefice în subconștient.

Astfel te vei alinia pe o nouă vibrație și având noile setări în mintea ta vei atrage viața pe care ți-o dorești. 

Tocmai în acest scop am creat cursul “Reprogramează-ți Viața” unde vom lucra concret pe autocunoștere, vindecarea traumelor din trecut, gestionarea emoțiilor, eliberarea și înlocuirea convingerilor limitative și într-un cuvânt îți vei reprograma mintea pentru o nouă viața.

 

 

Este o afirmație măreață, însă dacă eu și persoanele cu care lucrez au reușit acest lucru atunci e posibil și pentru tine.

Mai mult decât atât în această perioada a sărbătorilor îți ofer o reducere la înscriere.

Programul va consta în 6 săptămâni de întâlniri live săptămânale și suport într-un grup privat. 

Investiția în acest program va fi de 600 de lei, însă așa cum spuneam, tu îl poți achizitiona cu reducere la numai 450 lei dacă te înscrii până la data de 12.12.2020 cu un avans de 150 lei.

Îți poți oferi un astfel de cadou în această perioadă?

 

 

Dacă ești hotărâtă să faci schimbarea de care ai nevoie atunci apasă pe butonul DA, VREAU și înscrie-te ACUM CU REDUCERE!