Dacă aș fi știut acest lucru...

Nu ar fi trebuit să pierd peste 7 ani de căutari și încercări eșuate.

Atunci când vrei să schimbi realitatea în care trăiești primul instinct este să acționezi mai mult, să muncești mai multe ore, să lupți mai mult pentru a obține ceea ce îți dorești să manifești în viață ta.

Deși faci mai mult, trudesti din greu totuși observi că ceva nu se leagă. Că totuși nu ai acele rezultate la care visezi și care te-ar face cu adevărat fericită.

Ani la rândul am făcut mai multe acțiuni și nu înțelegeam de ce nu obțin mai mulți clienți în business-ul meu, de ce nu câștig banii la care visam, de ce nu mă pot bucura de viață.

Au urmat multe căutări.

Ceea ce urmează să citești în acest articol poate fi acel moment important de conștientizare care să te conducă în direcția dorințelor materializate.

Marele secret pe care l-am descoperit și l-am trăit pe pielea mea cu vârf și îndesat este: Pentru a-ți schimba realitatea, schimbă mai întâi frecvența vibrațională în care te afli.

Și pentru a înțelege cu adevărat ce înseamnă acest lucru îți voi da un exemplu concret: Tu îți dorești să asculți o melodie, să zicem ROCK și deschizi radio-ul pe frecvența MAGIC FM.

Care sunt șansele că pe această frecvența să asculți o melodie rock?

Ai ghicit… slabe…
....ZERO, chiar!

Exact așa stau lucrurile și cu manifestarea dorințelor noastre: nu poți trăi în frici, rușine, vinovăție, comparație cu alți, nu poți să te critici toată ziua și să te aștepți să ai o viață abundența, o relație armonioasă, mai mulți clienți, soldul conturilor cu mii de euro și tot așa.

woman, lady, pretty

De ce se întâmplă acest lucru?

Asemănător cu frecvența de la radio și aplicând Legea Atracției, magnetismul vibrației emoționale în care tu stai zi de zi, va atrage același gen de “muzică” – tot critică, tot situații în care să simți că tu nu poți mai mult, că nu vei reuși niciodată ce îți propui, tot frici, oameni și experiențe nefavorabile.

Iar la sfârșitul zilei, când pui capul pe pernă rulează același film… Toate mi se întâmplă numai mie, iar nu am cu ce să plătesc facturile, mâine ce voi face… și toate celelalte.

Ani la rândul au rulat și la mine în minte toate aceste fraze, ducându-mă în prag de depresie.

Căutând variante să fac mai mulți bani, am descoperit, poate ca și tine acum, într-o noapte pe când nu aveam liniște un prim seminar care mi-a schimbat viața. Am înțeles acolo multe aspecte despre oamenii bogați și  tot atunci am luat și cea mai importanta decizie din viața mea.

Îți voi povesti despre acest lucru în EBOOK-ul GRATUIT – Cele 4 monede ale abundenței pe care îl vei primi în curând pe email. Dar până atunci să continuăm să vorbim despre schimbare.

Așadar, dacă simți că ceva scârțâie în viața ta și merită îmbunătățit, dacă vrei să îți schimbi realitatea atunci schimbă frecvența emoțională în care te afli.

Și dacă până aici mintea ta conștientă are deja ceva de obiectat, pentru că bineînțeles rolul ei este să te mențină în aceeași stare emoțională și același stil de viață de până acum, atunci ceea ce urmează să îți spun sunt lucruri simple pe care să le aplici în viață ta pentru a-ți crește frecvența emoțională.

       1.  Alege o melodie care îți place foarte mult și te încarcă cu energie și ascultă-o cât de tare îți permite spațiul, eventual în căști! Relaxează-te, încarcă-te cu energie nouă și mergi mai departe cu capul sus și încredere în propria persoană.

       2. Fă o lista cu succesele tale de până acum. Toate lucrurile pe care ai reușit să le ai în viață ta. Citește-o ori de câte ori simți că iar ai căzut în borcanul cu tristeți și viața ta nu mai funcționează.

       3.   Petrece timp în natură doar analizând copacii, cerul, păsările sau fiecare mică vietate.Concentrează-te doar pe procesul de regenerare ciclic al naturii și la toată frumusețea care ne-a fost dăruită să o trăim cu bucurie. Orice gând care îți vine legat de situația ta, oricare al fi acesta nu îl alimenta. Spune STOP și continuă să analizezi natura.

       4. Schimbă focusul.

Există un citat foarte interesant care sună cam așa: Acolo unde pui energie, acel lucru se dezvoltă, crește!

Dacă tu pui energia și atenția pe lucrurile pe care nu le ai în viață ta ceea ce vei face de fapt va fi să atragi și mai multe astfel de lipsuri.

 Dacă mintea ta rulează non-stop filmul: nu sunt suficient de bună, nu am bani, nu îmi permit, nu am ce să fac și toată ziua vede doar partea goală a paharului în orice situație atunci nu e de mirare de ce realitatea arată așa cum arată.

Tot ceea ce ai citit aici mi-a luat ani să înțeleg, să integrez și să aplic cu strictețe.

Să îmi educ mintea și să lucrez cu subconștientul.

Dar vreau să spun că dacă ești perseverentă, îți observi și schimbi fiecare gând tot timpul pe pozitiv – la început forțat – iar apoi devine din ce în ce mai ușor până când gândurile pozitive vor rula fără ca tu să le urmărești și viața ta se va schimba radical.

         5. Practică Meditația

Pe acest subiect sunt foarte multe lucruri de discutat și aici este zona mea de expertiză, de lucru cu subconștientul în starea THETA, o frecvența a creierului care permite direct să plantăm noi semințe în subconștient.

Partea cea mai frumoasă este că această stare a creierului o atingem cu ușurință fiecare dintre noi, ori de câte ori ni se pare că visam cu ochii deschiși, că suntem într-o stare în care chiar dacă vrem să ne mișcăm corpul parcă acesta nu reacționează… și e așa de plăcută acea stare.

De asemenea înainte de a adormi profund traversăm această stare sau dimineața în primele câteva minute când încercam să ne trezim dar încă suntem semi-adormite.

Și acum vreau să te întreb ceva:

Dacă o mașină are motorul stricat – SURSA – iar tu vrei să o pornești și, mai mult decât atât, vrei să te ducă la o anumit destinație și stai acolo supărată la volan și dai de cheie înainte și înapoi, CE SE ÎNTÂMPLĂ LA FINAL?

 Ajungi la destinație?

NUUUUUU…

 Și ce faci? Chemi un prieten… Care te împinge pe unde știe el mai bine.. pe ce drumuri știe el, fără să te îndrume să repari motorul.

Atât tu cât și prietenul credeți că oricum vei ajunge undeva, ce mai contează unde, important este că mașina funcționează cât de cât împinsă.

La fel stau lucrurile cu noi, oamenii. Mintea subconștientă este MOTORUL TĂU și orice schimbare vrei în viața ta o vei obține doar LUCRÂND CU SUBCONȘTIENTUL.

 Și pentru că încă ești aici și e interesant pentru tine, îți ofer un CADOU,  o meditație pe care să o asculți în fiecare dimineață atunci când încă ești semi-adormită așa cum spuneam mai sus și ai acces la ÎMPĂRĂȚIE (SUBCONȘTIENT).

Este o meditație care conține cuvinte cu vibrație ridicată și multe afirmații benefice pentru a planta în subconștientul tău, noi semințe înfloritoare.

 Apasă aici, completează DATELE tale și o vei primi imediat pe email.

 De asemenea urmărește emailul pentru că va urma un EBOOK despre ABUNDENȚĂ – unde vei înțelege exact ce aspecte să îmbunătățești pentru a atrage și menține banii în viața ta.

 


Mă bucur că mi-ai dat voie ca astăzi să îți aduc un moment de conștientizare în viața ta și sper că se va întâmpla foarte des, pentru că misiunea mea este să le aprind oamenilor lanternă spre interior și să îi ajut să facă lumina chiar și în cele mai întunecate aspecte.

Te îmbrățișez cu drag!

Iar dacă vrei să știi mai multe despre mine te invit să urmărești următorul video care sper să te inspire.