Draga mea, FELICITARI!


Faptul că ai ajuns aici înseamnă că ești cu adevărat interesată și ai constientizat puterea meditației în viața ta.

Meditația și lucrul cu subconștientul mi-a schimbat cu adevărat viața și îmi doresc ca și tu să ai parte de această experiență.

 

Când practicam meditația, în creierul nostru se formează noi rețele neuronale care se vor materializa în realitatea ta fizica, mai devreme sau mai târziu.

Ceea ce CREZI, CREEZI!

Iar dacă în subconștientul tău acum sunt doar gânduri care te-au adus unde ești astăzi și vrei să schimbi realitatea atunci începe cu subconștientul.

Creierul are mai multe stări, iar acea stare care ne permite reprogramarea mentala este starea THETA pe care o atingem cu ușurința chiar atunci când suntem relaxați, când ne trezim sau seara înainte de a adormi.

Mă bucur să fiu ghidul tău în această călătorie!

Mulți ani nu știam ce înseamnă bucuria și ce sa fac pentru a avea o viață diferită.

Aveam o stima de sine sub nivelul mării,  îmi era frică și rușine să spun ceva ce simțeam!

Toate frustrările legate de neîncrederea în mine cred că se pot vedea destul de clar în poza din stânga. Cam așa arăta chipul meu. Iar astăzi pot spune că mă bucur că am lucrat cu mine și că ma pot bucura cu adevarat de viata.

Dragă mea de câte ori te-ai aflat în situația de a nu stii ce sa faci cu starile tale emotionale ?

Cred cu tarie ca singura noastra cheie de a trai diferit este sa ne vindecam sufletul sa ne eliberam de blocajele interioare si apoi de a ne construi o noua perceptie asupra vietii.

Am observat un lucru comun la oamenii care au succes: Acestia sunt RELAXATI si nu reactioneaza niciodata impulsiv la orice provocare ar venii spre ei.

Asadar daca vrei sa reusesti sa te bucuri de viata si sa creezi ceva diferit incepe cu SUBCONSTIENTUL !

Toate întâmplările și situațiile din trecutul tău care te-au făcut să nu mai ai încredere în propria persoană, să nu mai fi conștientă de puterea ta interioară au așternut în subconștientul tău un anumit tipar mental.

Ceea ce ai de făcut acum pentru a te elibera de acest tipar este să lucrezi cu tine, cu subconștientul prin reprogramarea acestuia cu ajutorul meditațiilor potrivite.

Aproximativ 6 ani de dezvoltare personală, de citit, de mers la cursuri – nu au echivalat cu 6 luni de lucru cu subconștientul. Cele mai importante schimbări în viața mea le-am obținut prin lucrul cu subconștientul și tocmai de aceea astăzi sunt terapeut Thetahealing și ghid spiritual pentru femeile care vor mai mult de la viața lor.

Îți ofer cu drag un PACHET DE 5 MEDITATII PENTRU SUFLET, pachet ce conține:

1.Meditație de vindecare a copilului interior care te va ajuta ca adultul care esti astazi sa integreze in viata lui tot ceea ce copilului interior care poate a fost ranit, sub diferite forme, i-a lipsit.

Un copil interior care nu este vindecat te va sabota mereu si va cere atentia ta si mai mult decat atat va plange non stop si nu te va lasa sa te concentrezi pe viata de adult responsabil si de succes.

Exact asa cum fac toti copii care nu au indeplinita o nevoie – tipa sa atraga atentia!

2. Meditatie de identificare si eliberare a blocajelor interioare care te tin pe loc. Ele sunt acele bariere care cad mereu si mereu in drumul tau parca de nicaieri, cand te astepti mai putin, apar in fata ta si te impiedica sa inaintezi.

3. Meditatie matinala cu afirmatii puternice care te ajuta sa ai zilnic o stare de bine si un super vibe. Cum iti creezi ziua asa o vei avea. Daca dimineata iti spui.. “ooo ce zi grea, am astazi” – ea chiar asa va fi. In schimb cand asculti aceasta meditatie, ea iti va da acea stare de fericire interioara si asta se va vedea in fiecare actiune a ta.

4. Meditatie de Recapatare a Puterii Interioare. Este ca si cum ai putea sa apesi pedala de acceleratie la maxim si nimeni si nimic sa nu te poata opri.

5. Meditatie de reprogramare mentala –  Te voi ghida sa descarci in subconstientul tau programe benefice, sentimente astfel incat sa renunti la limitari. Plantezi in subconstientul tau seminte sanatoase si vei culege roadele in viata de zi cu zi.

+ GHID pentru practicarea acestor meditatii – Cum sa le practici astfel incat sa iti aduca cele mai eficiente rezultate.

Toate acestea  pentru o investiție de doar 98 de lei.

Această ofertă este valabilă până duminică 30 mai, ora 23:59

Le vei primi imediat după achiziție pe email-ul tău.

Care sunt beneficiile tale din acest pachet:

  • Te bucuri de un copil interior vindecat și mereu vesel;
  • Începi să te cunoști și să ai încredere în puterea ta interioară;
  • Îți depășești propriile limitări;
  • Îți schimbi întreaga percepție interioară asupra vieții tale;
  • Devii echilibrată mental și emoțional;
  • Îți regăsești forțele interioare;
  • Începi să îți trăiești viața pe care o meriți.

Totalitatea experiențelor din trecutul tău, te-au adus unde ești astăzi iar dacă ceva nu îți place astăzi în prezentul tău atunci este necesar să schimbi lucrurile din subconștientul tău.

Și cum poți face acest lucru?

Cu ajutorul meditației! Tocmai de aceea îți ofer acest pachet – să lucrezi direct cu sursa – Subconștientul tău!

Te-ai hotărât să faci o schimbare în viața ta?

Acum e momentul… Viața nu te așteaptă să fii pregătită pentru ea ci îți oferă ceea ce ai nevoie la momentul potrivit.

Ce spun Femeile care au practicat meditațiile mele:

Misiunea mea este aceea de a aduce în viața altor femei inspirația și suportul de care au nevoie pentru a deveni cea mai buna versiune a lor pentru ca eu însămi am trecut prin acest drum și mi-au trebuit ani multi de lucru cu mine deoarece nu știam ca există o cale ușoară, aceea de a lucra cu subconștientul prin ThetaHealing.

6 ani de dezvoltare personala nu au echivalat cu 6 luni de lucru cu subconștientul.

Dacă ai intrebari despre pachet, iti raspund cu drag.

Gasesti datele mele de contact in sectunea de mai jos.

Stiu ca vei face cea mai buna alegere pentru tine si sufletul tau!

ALINA MITRACHE este Coach, Trainer si Terapeut Thetahealing,  femeia care a trecut prin urcușuri și coborâșuri dar care nu a vrut niciodată să se conformeze și să se resemneze cu ce are și ce poate.
Toate căutările ei interioare și exterioare au determinat-o să își dezvolte ambiția de a realiza absolut tot ce își dorește indiferent cât de greu a fost drumul.

A început o afacere pe cont propriu, fiind convinsă că va reuși, însă s-a lovit de convingerile și limitările interioare care au dus-o la STAGNARE și EȘEC.

După ani de formare este pregătită pentru a ajuta și alte femei dornice de evoluție să parcurgă acest drum mai rapid decât ea.

CONTACT:

Telefon:

0751366543

Email:

office@alinamitrache.com

Adresa:

România, București, Sector 2, Aleea Oteșani, nr. 1

Daca ai neclarități îmi poți trimite un mesaj apăsând pe butonul de mai jos: