Draga mea, FELICITARI!


Faptul că ai ajuns aici înseamnă că ești cu adevărat interesată și ai constientizat puterea meditației în viața ta.

Meditația și lucrul cu subconștientul mi-a schimbat cu adevărat viața și îmi doresc ca și tu să ai parte de această experiență.

Meditația pe care ți-o ofer este pentru setarea intenției matinale și este construita astfel încât să o faci imediat ce te trezești fără ca măcar să cobori din pat. De ce sa faci acest lucru?

Creierul are mai multe stări, iar acea stare care ne permite reprogramarea mentala este starea THETA pe care o atingem cu ușurința chiar atunci când ne trezim dar încă nu suntem pe deplin activi.

Iți recomand să asculți această meditație în fiecare dimineață timp de minimum 21 de zile.

21 de zile este perioada descoperită de cercetători pentru a se forma o nouă rețea neuronală în subconștient.

Meditația o găsești chiar aici!

Mă bucur să fiu ghidul tău în această călătorie!

 

Mulți ani m-am confruntat cu o stima de sine sub nivelul mării, când îmi era frică și rușine să spun ceva ce simțeam! Toate frustrările legate de neîncrederea în mine cred că se pot vedea destul de clar în poza din stânga. Cam așa arăta chipul meu. Iar astăzi pot spune că mă bucur că am lucrat cu mine și că mi-am depășit limitările.

Dragă mea de câte ori nu te-ai aflat în situația în care să nu ai încredere în tine să acționezi în diferite situații, când ți-ai fi dorit să faci o anumită acțiune și ceva să te tină în loc?

Încrederea în propria persoană este o cheie importantă în reușita noastră în viața.

Lipsa încrederii de sine se datorează situațiilor de viață în care am eșuat, în care ne-am simțit stânjenite și inconfortabile în propria piele, însă din fericire putem să o recăpătam.

Toate întâmplările și situațiile din trecutul tău care te-au făcut să nu mai ai încredere în propria persoană, să nu mai fi conștientă de puterea ta interioară au așternut în subconștientul tău un anumit tipar mental.

Ceea ce ai de făcut acum pentru a te elibera de acest tipar este să lucrezi cu tine, pe de o parte cu conștientul prin lucruri practice: exerciții, conștientizări, auto-analiza și pe de alta parte cu subconștientul prin reprogramarea acestuia cu ajutorul meditațiilor potrivite.

Aproximativ 6 ani de dezvoltare personală, de citit, de mers la cursuri – nu au echivalat cu 6 luni de lucru cu subconștientul. Cele mai importante schimbări în viața mea le-am obținut prin lucrul cu subconștientul și tocmai de aceea astăzi sunt terapeut Thetahealing și ghid spiritual pentru femeile care vor mai mult de la viața lor.

Îți ofer cu drag un PACHET SPRE A-ȚI CÂȘTIGA PROPRIA ÎNCREDERE ÎN TINE, pachet ce conține:

Caiet de lucru – 7 Pași Simpli Pentru Creșterea Încrederii În tine”  – format PDF

Meditație Echilibru Mental Și Emoțional care te vor ajuta să îți recâștigi echilibrul mental și emoțional astfel încât să trăiești în armonie cu tine și cu cei din jurul tău.

Meditație Recăpătare Putere Interioară care te ajuta să îți recâștigi puterea interioară, sa te reconectezi cu forța Superioara din interiorul tău, cu Sinele tău Divin astfel încât să atragi cu ușurința doar întâmplări favorabile în viața ta.

Toate acestea  pentru o investiție de doar 47 de lei.

Această ofertă este valabilă următoarele 15 minute!

Le vei primi imediat după achiziție pe email-ul tău.

Aceasta oferta expira in:

Care sunt beneficiile tale din acest pachet:

  • Înțelegi de unde vine lipsa încrederii în propria persoana și ce să faci pentru a o recâștiga.
  • Începi să te cunoști și să ai încredere în puterea ta interioară
  • Îți depășești propriile limitări
  • Îți schimbi întreaga percepție interioară asupra vieții tale
  • Devii echilibrată mental și emoțional
  • Îți regăsești forțele interioare cu ajutorul meditațiilor

Totalitatea experiențelor din trecutul tău, te-au adus unde ești astăzi iar dacă ceva nu îți place astăzi în prezentul tău atunci este necesar să schimbi lucrurile din subconștientul tău.

Și cum poți face acest lucru?

Cu ajutorul meditației! Tocmai de aceea în cadrul pachetului găsești și  două meditații care te vor ajuta să lucrezi direct cu sursa – Subconștientul tău!

Te-ai hotărât să faci o schimbare în viața ta?

Acum e momentul… Viața nu te așteaptă să fii pregătită pentru ea ci îți oferă ceea ce ai nevoie la momentul potrivit.

Ce spun Femeile care au practicat meditațiile mele:

Misiunea mea este aceea de a aduce în viața altor femei inspirația și suportul de care au nevoie pentru a deveni cea mai buna versiune a lor pentru ca eu însămi am trecut prin acest drum și mi-au trebuit ani multi de lucru cu mine deoarece nu știam ca există o cale ușoară, aceea de a lucra cu subconștientul prin ThetaHealing.

6 ani de dezvoltare personala nu au echivalat cu 6 luni de lucru cu subconștientul.

Aceasta oferta expira in:

MEDITAȚIE MATINALĂ - SETAREA POTRIVITĂ PENTRU O STARE DE BINE

Dacă vrei să îți descarci această meditație în telefonul tău, ține apăsat pe ecran în dreptul videoclipului și selectează opțiunea DESCARCĂ VIDEO.

ALINA MITRACHE este Coach, Trainer si Terapeut Thetahealing,  femeia care a trecut prin urcușuri și coborâșuri dar care nu a vrut niciodată să se conformeze și să se resemneze cu ce are și ce poate.
Toate căutările ei interioare și exterioare au determinat-o să își dezvolte ambiția de a realiza absolut tot ce își dorește indiferent cât de greu a fost drumul.

A început o afacere pe cont propriu, fiind convinsă că va reuși, însă s-a lovit de convingerile și limitările interioare care au dus-o la STAGNARE și EȘEC.

După ani de formare este pregătită pentru a ajuta și alte femei dornice de evoluție să parcurgă acest drum mai rapid decât ea.

CONTACT:

Telefon:

0751366543

Email:

office@alinamitrache.com

Adresa:

România, București, Sector 2, Aleea Oteșani, nr. 1

Daca ai neclarități îmi poți trimite un mesaj apăsând pe butonul de mai jos: