7 Practici Inspirationale Spre SUCCES PROGRAM GRATUIT 23-29 noiembrie

Simți că ceva îți lipsește în viață?

Am o veste bună pentru tine…

Pur și simplu nu ai căutat unde trebuia!

.

Succesul este o Călătorie și te poți bucura de fiecare mic popas dacă înțelegi că INTERIORUL îți dictează EXTERIORUL.

Cum ai putea să te bucuri de o stare interioara de împlinire?

Iți dorești să depășești acele blocaje care te țin pe loc din a obține ceea ce îți dorești?

Vrei să începi să schimbi tiparele mentale care stau în calea reușitei tale?

Vrei să înțelegi cum gândurile îți guvernează viața și cum poți deveni observatorul lor?

Succesul este o stare de spirit, acea stare interioara pe care o poți atinge când ești în pace cu tine, cu interiorul tău, când accepți ca nu poți schimba trecutul și singurul moment în care te poți bucura este momentul prezent.

Modul tău personal de a gândi, simți și acționa în direcția SUCCESULUI , este dat de mecanismele interioare ale subconstientului si nicidecum de exteriorul tău.

Ani de-a rândul am căutat să schimb circumstanțele, judecam experiențele prin care treceam, eu fiind doar ” victima”.  Am înțeles lucrând cu mine ca tot ceea ce experimentam erau rezultatele gândurilor și emoțiilor mele, pe care le alimentam zilnic cu același “combustibil” nepotrivit.

M-am format în acest domeniu fiind fascinată de modul cum oamenii obișnuiți își pot schimba viețile doar fiind atenți la interiorul lor și astfel salvându-și propriile vieți.


Tematica Programului Inspiratie Spre Succes:

Tot ce ai de facut pentru a intra in acest program este sa completezi in formularul de mai sus datele tale si vei primi pe e-mail detaliile necesare.

Despre Alina Mitrache

Alina este Coach, Trainer si Terapeut Thetahealing,  femeia care a trecut prin urcușuri și coborâșuri dar care nu a vrut niciodată să se conformeze și să se resemneze cu ce are și ce poate.
Toate căutările ei interioare și exterioare au determinat-o să își dezvolte ambiția de a realiza absolut tot ce își dorește indiferent cât de greu a fost drumul.

A început o afacere pe cont propriu, fiind convinsă că va reuși, însă s-a lovit de convingerile și limitările interioare care au dus-o la STAGNARE și EȘEC.

După ani de formare este pregătită pentru a ajuta și alte femei dornice de evoluție să parcurgă acest drum mai rapid decât ea.

Share cu prietenii tăi: